Fiets en zo

Fiets & Zo

Vanalles delen rond het thema fietsen... dat is de opzet van 'Fiets & Zo'. Je kinderen zijn hun helm of kinderzitje ontgroeid, je gebruikt je mandje of fietstassen niet meer? Kom ruilen voor een ander fietsattribuut. Of sterker nog; kom je fiets ruilen tegen een groter, kleiner (voor kind of kleinkind), sportiever... model. Hoef je niet per sé te ruilen, dan kun je je fiets en/of -attributen ook 'te geef' aanbieden.

 

Kinderen kunnen onder deskundige begeleiding leren fietsen en voor kinderen die kunnen fietsen is er een parcours waarop ze hun behendigheid kunnen testen. Kom langs om je fiets te laten herstellen* of om eens met een bakfiets te rijden. Er is ook een stand van de Fietsbib en de Fietsersbond.

 

Heb je nog een oude fiets die weg mag? Breng hem binnen en we geven hem (na check of er echt niets meer aan te herstellen valt) mee met de schroothandelaar.

 

Je hoeft niet op voorhand in te schrijven.

Overgebleven fietsen en -attribruten worden weggeschonken aan een goed doel.

Voor het ruilen werken we met een puntensysteem (bv. 1 punt voor een helm, 5 punten voor een fiets).

 

*Breng indien nodig nieuwe onderdelen mee.

 

Fiets & Zo gaat door op zaterdag 11 juni van 14u tot 17u in Buurtcentrum De Dijk.

Adres: Blankenbergse Steenweg 221, Sint-Pieters

 

 

Een activiteit van Buurtwerk Sint-Pieters, Vormingplus regio Brugge en Letskring Brugge, in samenwerking met Fietsbib Brugge en Fietsersbond Brugge.

© Sint-Pieters Deelt - 2016